Wie is Emmy Wolthuis en wat doet zij?

Ik heb biologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen, waarbij ik archeologie als tweede hoofdstudie heb gevolgd.
Na afronding van de biologiestudie heb ik, na een aantal uitzendbaantjes, een carrière opgebouwd in de ICT sector. Achtereenvolgens was ik applicatiebeheerder, programmeur, systeemontwerper, hoofd systeemontwikkeling, projectleider en interim hoofd technische infrastructuur, dit alles in de administratieve sector van grote bedrijven.

Toen ik het, na een auto-ongeluk, kalmer aan moest doen ben ik teruggegaan naar de sector die aansloot bij mijn studie. Beginnend bij Milieufederatie Drenthe heb ik bij de drie noordelijke milieufederaties de projectorganisatie geanalyseerd en verbeteringen voorgesteld en geïmplementeerd, alsmede de financiële en de projectadministratie aan elkaar gekoppeld en geautomatiseerd, waarna ik de personeelsleden heb opgeleid, zodat zij zelfstandig verder konden..

Begin 2004 ben ik als zelfstandige verder gegaan, met als eerste klanten de drie noordelijke milieufederaties, die op projectbasis nog graag van mijn diensten gebruik wilden blijven maken.

Een greep uit mijn werkzaamheden tot nog toe:

Projecten

Digitaal

Administratief

Teksten

logo DKSHet schrijven, corrigeren en redigeren van teksten, al dan niet in combinatie met organisatorische taken, neemt een steeds grotere plaats in mijn werkzaamheden in. Daarvoor heb ik in 2013 het teksbureau De Kleine Schakel opgericht.
Zie hiervoor www.dekleineschakel.nl.

 

Systematisch werken, onderzoeken, analyseren, organiseren en rapporteren zijn mij op het lijf geschreven.

terug naar de Homepage